Ryd op i brugerprofilerne i SharePoint Server
Brugerprofiltjenesten i SharePoint Server skal selv fjerne profilen for en bruger, der er slettet i Active Directory. Synkroniseringen markerer profilen til sletning, og timerjobbet My Site Cleanup … Læs mere